Online kursus: Sygdom og seksualitet

Du er ikke alene med dine seksuelle udfordringer

Hvor vigtig er din seksualitet for din livskvalitet? For dit parforhold, for dig som menneske? Kan du undvære den?

 

Mange oplever seksuelle problemer i forbindelse med et sygdomsforløb, både under og efter. Nogle løser sig selv med tiden, men ofte skal der professionel hjælp til, for at de kan løses.

 

Alt for mange oplever, at seksualitet ikke bliver italesat i forbindelse med deres behandlingsforløb. Til trods for det, så er det et problem, som kan løses. Det kræver blot, at man fokuserer på det, tager det alvorligt og søger den hjælp der skal til.

 

Savner du et velfungerende sexliv? Til trods for seksuelle udfordringer? Så fokuser på din seksualitet, også når det er svært og uoverskueligt. Og når sygdommen fylder lidt for meget.

Træk vejret helt ned i maven og forestil dig:

… et liv, hvor din seksualitet føles dejlig og giver dig overskud

… et liv, hvor du ikke behøver at bekymre dig, om du kan leve op til dine egne forventninger

… et liv, hvor du er tryg ved dig og selv og din eventuelle partner

… et liv, hvor du let forholder dig til nye situationer og er god til at tackle dem

… et liv, hvor du tør at søge den partner, du ønsker, og tør at være dig selv

… et liv, hvor du er fri til at være den du er med alt hvad det indebærer

 

At du er fyldt med god energi, og du formår at tale om det, der gør dig sårbar og styrke dit forhold til dig selv og din partner.  

online kursus forestil dig

Hvorfor?

Er det nu nødvendigt at fokusere på seksualiteten?

Tjaaaaaaaa

 

Vil det redde mit parforhold???

Hmmm måske

 

Vil det give mig overskud, livsglæde og hjælpe til, at jeg får et bedre forhold både til mig selv og til min partner? Vil jeg få lettere ved  at tackle min sygdom, få mere glæde i mit parforhold og mere lyst til intimitet i min hverdag med en bedre seksualitet?

BESTEMT!

En stor del af alle mennesker rammes af seksuelle udfordringer i forbindelse med et sygdomsforløb. Ofte føler man sig alene med sine problemer og tør ikke at spørge om hjælp til at løse dem. Nogle af grundene er:

 

 

 • Det er pinligt
 • Det er svært at spørge om
 • Man er måske slet ikke klar over, at de seksuelle problemer skyldes sygdommen. For ingen har sagt noget.

 

 

Ofte kan de seksuelle udfordringer løses. Og med den rigtige vejledning, kan man selv komme meget langt.

Det kan nogle gange være en fordel, at starte med at arbejde med det selv og finde informationer i sit eget tempo, for det kan være svært og grænseoverskridende at skulle tale om med en fremmed.

 

Lyt til dig selv; hvornår passer det dig, hvor passer det dig, hvor er du tryg og tilpas.

online kursus

Kan du svare ja?

 • Har du mistet evnen til at få rejsning?
 • Er dine slimhinder blevet ødelagte efter behandling?
 • Oplever du, at du ikke slår til pga. dine seksuelle udfordringer?
 • Har du mistet muligheden for at gennemføre samleje pga. smerter?
 • Har du mistet lysten til din egen seksualitet eller din partners?
 • Er du ofte ked af det?

Er du i et parforhold?

 • Oplever I, at I skændtes over småting?
 • Misforstår I ofte hinanden og ikke formår at finde løsninger?
 • Oplever I, at I ikke længere er intime sammen, at en af jer har trukket sig fra den anden?
 • Oplever I, at det er svært at sætte ord på jeres manglende seksualitet / intimitet?

Ofte kan problemerne løses, så man finder en ny – og måske bedre – seksualitet til trods for de seksuelle udfordringer.

 

Det første skridt er at finde viden om sin sygdom og forstå, hvordan den ændrer dig og din seksualitet. Parforholdet kan ændres, når man er klar til det, og når man bliver bevidst over, hvad der skaber problemerne.

online kursus

Der findes en lang række behandlingsmuligheder, men det kan være svært at overskue.

 

Dette er en af grundene til, at jeg har valgt at lave mit online kursus. Netop for at hjælpe dig godt på vej og give dig det bedste udgangspunkt for at ændre din situation og lære at mestre din sygdom – og dit liv.

"Livet har så stor værdi, lev det før det er forbi" Grete Olesen

Dette kursus er for dig, der:

 • ønsker at få styr på dit sexliv og parforhold, så det bliver, som du ønsker
 • ønsker at blive mere bevidst om de udfordringer, du bliver ramt af i forbindelse med din sygdom, og hvad du kan gøre for at komme igennem dem
 • er træt af at skulle kæmpe med dit sexliv og føler, at du er den eneste i hele verden, der har de udfordringer, du har
 • er ny diagnosticeret, og er klar til at fokusere på dit intime sexliv, og få din seksuelle selvtillid igen.

online kursus

Jeg har de sidste mange år arbejdet primært med mennesker, der pga. sygdom har oplevet seksuelle problemer. Alt for ofte har de oplevet følelsen af at være de eneste i verden med de udfordringer. Og det er fordi ingen har oplyst dem om det, de har ikke turde spørge og har affundet sig med det.

I mit arbejde med at undervise i patientforeninger, sygdomsramte og plejepersonale har jeg fundet ud af, at det for de fleste er svært at forholde sig til. Seksualiteten er sårbar, og svær at italesætte, uanset om du er den ramte, den pårørende eller om du er sundhedspersonale.

Selve kurset gør dig i stand til at identificere og sætte ord på netop din situation, overfor lægen, sexologen eller hvem du end måtte komme i kontakt med i sundhedsvæsnet. Du får også et par ‘is brydere’ når det tabubelagte emne skal tages, for det er et ømt emne, det må vi bare se i øjnene - men tabuet skal nedbrydes og du skal klædes godt på til det. Med seriøs råd og vejledning. Else har givet dig muligheden for at stå stærkt fra starten - det er et tilbud der kraftigt kan anbefales….”

Martin Mogensen

online kursus
online kursus

Dit intime og seksuelle liv betyder mere end du kan forestille dig for din livskvalitet.

 

Jeg hjælper dig med at få et overblik over dit (sex)liv, skabe det intime liv du drømmer om, klæder dig på til at komme videre og hvordan du undgår at komme i en ond cirkel, så du i stedet får et dejligt, intimt liv til trods for sygdom.

Hvem er din underviser?

 

Jeg lever 100% for at hjælpe mennesker med ”ondt i sexlivet”.

 

Jeg er en del af sexologisk Center på Aalborg universitetshospital

 

Jeg har mit eget firma “Else O”, hvor jeg tilbyder rådgivning, terapi, foredrag og undervisning.

 

Jeg har webshoppen “Else O Shop“, hvor jeg formidler erotiske hjælpemidler.

 

Herudover har jeg skrevet 2 bøger ”når kærligheden bliver svær” & ”når rådgivningen bliver svær” om sygdom & seksualitet samt medvirket som ekspert i flere andre bøger.

 

For mig er det vigtigt at fokusere 100% på at nedbryde et STORT tabu i Danmark. Specielt i sundhedsvæsenet. Og via dette online kursus underviser jeg dig i, hvordan du kan finde det intime sexliv du ønsker, og få bedre livskvalitet, bedre parforhold og overskud til at tackle din sygdom.

 

Min største force er at jeg har arbejdet som sygeplejerske igennem mange år. Det har givet mig en stor viden om mange af de udfordringer man kommer i, når sygdommen rammer. Jeg får min energi ved at hjælpe mennesker med at fokusere på dette tabubelagte område af deres liv. Og jeg ser den bedste udfordring ved at gøre en forskel for mange og hjælpe dem som ikke kan finde hjælpen andre steder.

online kursus

Det aller vigtigste for mig er at gøre seksualiteten til noget vi alle kan forholde os til, nedbryde tabuet og tale om det på ligefod som vi taler om andre ting.

Så....

online kursus

 • Er du klar til at arbejde med dig selv og din seksualitet, og kigge på de løsninger der er for dig og din partner, hvor I er i jeres liv?
 • Ønsker du noget bedre i livet, og ønsker du at få en velfungerende seksualitet til trods for seksuelle udfordringer, og er villig til at gøre det, der skal til for at få det?
 • Er du åben for at skulle give slip på den gamle seksualitet, som ikke længere fungerer?
 • Drømmer du om et godt forhold til dig selv og din krop?
 • Ønsker du et liv med mindre seksuelle udfordringer, mindre seksuel smerte og mere livsglæde?

Kan du svare JA til ovenstående?

Hvad venter du på?

Hvis du IKKE kan svare ja ovenstående, så er dette IKKE et kursus for dig.

Du får alt dette:

Modul 1

I dette modul vil jeg introducere dig for emnet Sygdom & Seksualitet. Jeg vil forelægge vigtigheden af, at du tager dig selv og din seksualitet alvorlig. Jeg vil åbne for dit forløb ved forklare: hvad er seksualitet?

Modul 2

I dette modul vil du lære om de seksuelle dysfunktioner og forstå de forskellige årsager og sammenhænge, der kan være. Den viden vil hjælpe dig med at forstå din situation på vejen mod en fungerende seksualitet.

Modul 3

I dette modul vil jeg fortælle dig om ``Den Onde Cirkel``. Det vil give dig en bedre forståelse for, hvor vigtigt det er, at du arbejder med din seksualitet for at få en bedre livskvalitet og mestre din sygdom.

Modul 4

I dette modul vil jeg hjælpe dig med, hvordan du kan bryde ``Den Onde Cirkel``. Jeg vil komme ind på nogle emner, du selv skal overveje og guide dig til, hvordan du kommer videre.

Modul 5

I dette modul vil jeg fortælle dig om de mest gængse seksuelle dysfunktioner samt en række behandlingsmuligheder. Jeg vil introducere dig for erotiske hjælpemidler og hvad du skal være opmærksom på inden du køber.

Modul 6

I dette modul vil jeg samle op på det, jeg har fortalt dig om i det forgående 5 moduler. Jeg vil klæde dig på til, hvad du nu kan gøre som et næste skridt på din rejse med arbejdet med din seksualitet. Du vil nu være klædt på til at komme videre.

Din pris

Prisen for kurset er 799 kr.

Bonus

Når du køber kurset får du samtidig tilsendt min bog “Når kærligheden bliver svær” om sygdom og seksualitet – helt gratis.

 

Du kan læse mere om bogen her.

Når-kærligheden-bliver-svær

Tilmeld dig kurset allerede nu

Kurset er også for dig, der ikke helt tror, at du kan komme til at få den seksualitet som du drømmer om, men som er klar til at prøve alligevel.

 

 

Spørgsmålet er ikke om du har råd til at købe kurset, men om du har råd til at gå glip af det?

 

 

Et velfungerende sexliv til trods for sygdom er uvurderligt! Der er MEGET stor forskel på at bruge penge, og på at investere penge. Når du køber dette kursus bruger du ikke penge, du investerer i dig selv og i resten af dit liv! Et velfungerende intimt og seksuelt liv vil have indflydelse på hele dit liv, og det vil have så vanvittig stor effekt på din livskvalitet, dit parforhold og din måde at være dig på. Alt det du får med i dette kursus, er noget du vil kunne tage med dig og bruge RESTEN af dit liv! Du har mulighed for at lære nøglen til at bygge et velfungerende sexliv og dermed det liv du ønsker dig og drømmer om. Vil du virkelig gå glip af den mulighed?

Du får alt dette med i købet:

 • Adgang til 6 moduler
 • 6 videoer
 • 4 arbejdshæfter med relevante og brugbare øvelser
 • Min bog “Når kærligheden bliver svær
 • Ubegrænset adgang 24 timer i døgnet

Spørgsmål og svar

Passer kurset til mig?

Kurset er for ALLE. Så længe du er et menneske, der ønsker at fokusere på og styrke dit seksuelle liv, dit parforhold og finde de løsninger der passer til dig/jer – så passer dette kursus OGSÅ til dig!

Hvordan foregår kurset?

Når du køber adgang til kurset, får du tilsendt et log ind, du skal bruge til at få adgang til kursus siden. Det hele foregår online, så du kan se det når det passer dig, hvor det passer dig og ligeså mange gange, du har behov for.

Må jeg dele materialet med andre?

Nej, kursusprisen gælder for 1 kursist.

Skriv en mail til mig på sexolog@elseo.dk, hvis du har brug for mere viden om at dele et kursus. Så finder vi en løsning.

Hvor lang tid tager det?

Der er omkring 3 timers video materialer fordelt over 6 videoer. Derudover er der 4 arbejdshæfter med øvelser, du skal gennemgå og lave. Det kan du gøres i lige præcis det tempo, som passer dig.

Skal jeg starte med det samme, det er købt?

Nej! Når du køber adgang til dette kursus er det dit og det forsvinder ikke. Du kan tage det når det passer ind i dit liv og din tid. Også selvom det er om en eller to måneder, eller endnu længere frem. Kurset bliver opdateret med ny viden, nye øvelser mm. som du får besked på når det sker.

Kan jeg se det flere gange?

Når du først har købt adgang til kurset, så kan du gennemgå det lige så mange gange, du har lyst til. Det er dig der bestemmer, hvor mange gange du har lyst til/brug for at gennemgå materialet.

P.S.: Skulle du stadigvæk være i tvivl eller have spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail til sexolog@elseo.dk

online kursus
Jeg er klar til at arbejde med mig selv!