Sygdom og seksualitet

 

Jeg har specialiseret mig i seksualitet og seksuelle dysfunktioner i forbindelse med sygdom og/eller handicap.

 

Jeg har gang på gang set, hvordan en velfungerende seksualitet kan hjælpe dig til at mestre sygdommen, fordi dejlige, intime stunder kan skabe de små oaser af lykke og velvære i en ellers svær hverdag. Desuden har orgasmer en direkte og positiv indflydelse på både dit humør og dit immunforsvar.

 

Et velfungerende sexliv er en af grundstenene i et godt parforhold, og den bør nydes på trods af handicap eller sygdom.

 

Jeg har endnu ikke mødt nogen, jeg ikke kunne hjælpe til et dejligt sexliv, uanset graden af sygdom eller handicap.

 

Læs mere om mine specialer i sygdom og seksualitet herunder. Eller besøg min blog for meget mere information.

Rejsningsproblemer

Uanset om du slet ikke kan få rejsning, eller om du har svært ved at holde én, kan jeg hjælpe dig. Jeg er ekspert i erektile dysfunktioner, og der findes blandt andet erotiske hjælpemidler, som kan give dig rejsningen tilbage.

Smerter i underlivet

Hvis du lider af smerter i underlivet ved samleje, kan jeg hjælpe dig. Ved hjælp af tålmodighed, øvelser og erotiske hjælpemidler, kan vi sammen give dig glæden ved samleje tilbage.

Sygdom

Hvis du har eller har haft en alvorlig sygdom og har svært ved at genfinde glæden ved din seksualitet, kan jeg hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Handicap

Hvis du har et handicap og har svært ved at føle dig tiltrækkende, eller føler at dine dysfunktioner forhindrer dig i at have et dejligt sexliv, kan jeg hjælpe dig. Jeg kan inspirere dig til nye stillinger, rådgive dig om hjælpemidler og hjælpe dig til at (gen)finde kærligheden ved din krop.