Analsex guide – kom godt i gang

Analsex guide – kom godt i gang

Analsex guide til anal stimulering. Anal leg kan give stor tilfredsstillelse hos både mænd og kvinder. Hvad enten det er med seksuelle produkter eller au natural. Og for nogle kan det endda være den eneste måde, de kan opnå orgasme.

Men det kræver altså, at det bliver gjort “rigtigt”. Anal leg kan hurtigt blive en øm eller pinlig affære, der har fået mange til at sværge, at de aldrig vil gøre det igen. Forståeligt nok, for en dårlig oplevelse med anal leg kan altså være, ja, virkelig dårlig. Men det behøver slet ikke at være sådan.

Analsex guide – trin for trin

Jo bedre en oplevelse du får fra starten, jo bedre vil det være for dig og jo mere åben vil du være for at prøve det igen.

Med denne analsex guide får du det bedste udgangspunkt for at få den bedste oplevelse med anal stimulering. Undgå at blive en af dem, der sværger, at én gang var nok!

1. Tøm tarmen

Det giver næsten sig selv, at det er en rigtig god ide at besøge toilettet inden legen går i gang. Så start altid med det. Et tip kan være at købe en “anal douche”, der med vand kan hjælpe dig med at tømme tarmen.

2. Vær afslappet

Slap af og prøv at lade være med at spænde i kroppen. Jo mere du spænder, jo sværere bliver det og jo mere kan det komme til at gøre ondt.

Aftal med din partner, at I tager det stille og roligt og at det er dig, der bestemmer tempoet. Hvis du siger stop, så betyder det altså stop!

3. Brug altid glidecreme

Brug masser af glidecreme! Anus lubrikerer ikke naturligt ligesom skeden gør, så glidecreme er et absolut must. Der findes mange forskellige slags glidecreme på markedet. Nogle er endda specielt lavet til anal brug.

Jeg kan anbefale Analyze me fra Pjur, der netop er lavet til anal brug og har en afslappende effekt på ringmusklen. Find den her <— (åbner i et nyt vindue)

Du kan også sagtens bruge en helt almindelig glidecreme, f.eks. Pjur med Premium, der har en rigtig god og langtidsvirkende glideevne. Se mit udvalg af glidecreme her <— (du vil blive ført hen på min webshop)

4. Vælg det rigtige produkt

Det er meget vigtigt, at du vælger en vibrator, som er beregnet til anal stimuli. Produkter til anal brug skal have en stopklods i enden, så de ikke smutter op i anus under brug.

Hvis du alligevel vælger at bruge en almindelig stavvibrator, så er det vigtigt, at du vælger en, som er lang nok til, at du kan holde godt nok fast i den under brug. Hvis en vibrator smutter op i anus, kan det være svært at få den ud på egen hånd, og nogle ender på skadestuen, hvor de ved hjælp fra læger får den ud igen. Anus har ikke noget “loft” og derfor kan vibratoren smutte op i anus og “forsvinde” i tarmen.

Se mit udvalg af vibratorer til anal stimulering i min webshop —> www.ElseOshop.dk <— (åbner i en ny fane)

5. Varm anus op

Start altid med at varme anus op. Anus er ikke ligeså elastisk som skeden og det kræver noget mere opvarmning inden du bliver klar. Stik forsigtigt fingerspidsen ind og lad den sidde der i lidt tid, indtil du slapper af igen. Stik så langsomt fingeren lidt længere ind i anus. Fortsæt indtil hele fingeren er inde og du er fortrolig med den følelse. Herefter kan du skifte fingeren ud med en vibrator eller penis – stadig langsomt og forsigtigt.

analsex guide stillinger til analsex

Analsex guide – Stillinger

Ved anal stimulering og analsex er nogle stillinger bedre end andre.

Hvis du er alene og bruger anal stimulering i forbindelse med onani eller massage af prostata, kan du med fordel vælge en stilling, hvor du ligger på ryggen. Læg gerne nogle puder under knæene til at holde benene og en pude i ryggen. I denne stilling kan du bedst nå ned mellem benene og komme til.

Når du skal dyrke analsex sammen med en partner skal I vælge en stilling, hvor den som skal penetreres kan slappe bedst muligt af og bevare kontrollen. ”Doggy style” er ikke at anbefale, da du her ikke kan stoppe din partner med hånden, hvis han kommer for dybt eller for hurtigt, og derved kan det blive en træls oplevelse. Vælg i stedet en stilling, hvor I kan være sammen om at gennemføre det. Det skal være en stilling, hvor du både kan slappe af men også styre partneren samtidig.

Missionæren er en god stilling. Du kan også ligge på siden. Her kan du både slappe af og samtidig styre farten.

Hvis du har kræfter i benene til det, kan du også sidde ovenpå og være den, der styrer farten.

Stimulering med anal vibrator

Når du skifter til en vibrator, skal du følge samme fremgangsmåde som med fingeren – stille og forsigtigt. Start med at føle hvordan vibrationerne føles ved indgangen til anus. Pres forsigtigt ganske lidt af spidsen af vibratoren ind i anus. Før forsigtigt vibratoren lidt længere ind, og måske lidt ud igen. Mærk stimuleringen og husk, at det skal være langsomt for at du kan vænne dig til følelsen. Når du kan få vibratoren helt ind uden ubehag kan du langsomt begynde at trække den ud og ind.

Intens er ikke lig med hurtigt

Husk, at du ikke behøver at føre vibratoren eller penis frem og tilbage så hurtigt som muligt. Jo langsommere jo mere intenst vil det faktisk føles og jo bedre vil det være.

Prøv dig frem.

Tip

Samtidig stimuli af skeden/klitoris eller stimuli af penis kan medvirke til, at du lettere får orgasme og måske også kraftigere orgasmer.

Rigtig god fornøjelse!

De bedste hilsner

Sexolog og sygeplejerske, Else O

Tags: