Brug glidecreme og øg din seksuelle nydelse

Brug glidecreme - det øger din seksuelle nydelse!

Brug glidecreme for det er et fantastisk supplement til et godt sexliv. Jeg anbefaler faktisk, at du altid bruger glidecreme sammen med erotisk legetøj og til intime berøringer.

Glidecreme øger din seksuelle nydelse

brug glidecreme

Glidecreme er et fantastisk supplement til erotisk og intim leg. Glidecreme gør den seksuelle og intime berøring mere intens, behagelig og nydelsesfuld.

Glidecreme er, som ordet siger, en creme, der får tingene til at glide lettere. Det gælder både selve samlejet, men også under forspillet, hvor I kan bruge erotisk legetøj og/eller intim berøring med hænder, fingre, tunge og læber. Glidecreme er med til at gøre oplevelsen endnu mere pirrende og dejlig.

Glidecreme kan også være godt at bruge til onani. Berøringen af klitoris eller penishovedet bliver ikke så direkte, og det kan føles mere behageligt. Glidecreme gør berøringen lettere, og du kan stimulere på præcis den måde, som giver dig allermest nydelse.

Brug glidecreme til at øge nydelsen i andre øjeblikke med intim berøring, f.eks. under en kærlig fod- eller nakkemassage.

Jeg anbefaler, at du/I altid bruger glidecreme som en fast bestanddel i jeres sexliv, uanset om I bruger erotisk legetøj eller ej, eller om I er syge eller raske.

 

Alle kvinder er forskellige

Jeg anbefaler, at du altid har glidecreme på natbordet (eller gemt væk for uvedkommende blikke i en skuffe). Så skal I ikke tænke på, om kvinden er våd nok til leg eller samleje. Det kan være svært slappe af og give sig hen, hvis man også skal bekymre sig om, hvorvidt man nu er våd nok.

Alle kvinder er forskellige. Nogle kvinder bliver meget våde, når de bliver tændte, andre knap så våde. Det ene er ikke mere rigtigt eller forkert end det andet, vi er bare skabt sådan. Derfor anbefaler jeg altid: brug glidecreme – hver gang.

 

Hvilken glidecreme skal jeg vælge?

Glidecreme findes i 3 udgaver: vandbaseret, oliebaseret og silikonebaseret. Konsistensen er næsten den samme, men mange oplever, at den silikonebaserede ”glider” længere end den vandbaserede. Det er, fordi den silikonebaserede ligger sig som en hinde på slimhinden i skeden, mens den vandbaserede optages i slimhinden. Den vandbaserede skal man derfor ofte supplere med undervejs.

Som hovedregel, er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret og ikke olie- eller silikonebaseret glidecreme, når du bruger kondomer eller erotisk legetøj. De olie- og silikonebaserede glidecremer kan trække ftalater ud af produktet og derved beskadige det eller ændre overfladen af det. Ved legetøj og glidecreme af høj kvalitet har det dog ingen betydning.

For eksempel er glidecremer fra firmaet Pjur fremstillet i så god en kvalitet, at du sagtens kan bruge alle deres varianter sammen med erotiske hjælpemidler – også i silikone – uden at det bliver beskadiget.

Du skal altså vælge en vandbaseret glidecreme eller en rigtig god kvalitets glidecreme sammen med kondomer og erotisk legetøj. Når du bruger glidecreme til seksuelt samvær uden legetøj, kan du vælge lige den variant, du foretrækker.

Både olie-, silikone- og vandbaseret glidecreme findes i mange forskellige udgaver med hver deres konsistens, smag og duft. Prøv dig frem. De fleste får med tiden deres helt egen favorit.

 

Brug glidecreme – sådan

Når du/I bruger glidecreme, skal I bare kærtegne, kysse, kilde og pirre de samme områder, som du/I plejer. Giv dig tid til at stimulere dig selv eller din partner, enten med en kombination af erotisk legetøj og kærtegn eller bare kærtegn alene. Brug altid glidecreme, når I bruger erotisk legetøj. Et par dråber sikrer f.eks. en let og fornøjelig følelse ved penetrering med en dildo og/eller vibrator.

Og så er det ellers bare om at slappe af, nyde det og lade den intime og sensuelle rejse begynde.