Erotisk hjemme-wellness: inspiration fra Else O

Erotisk hjemme-wellness

Erotisk hjemme-wellness kan være en super god ide i en travl hverdag, hvor man nemt kan glemme romantikken og erotikken. Midt mellem børnepasning, tøjvask, madlavning, arbejde og logistik glemmer vi nogle gange, hvorfor vi forelskede os i hinanden. Og det erotiske samvær fylder mindre og mindre, mens pligter og rutiner fylder mere og mere.

 

Men det er vigtigt at prioritere intimitet og erotisk samvær.

 

Når I genopliver det intime forhold til hinanden, vil forelskelsen ofte blomstre op igen, og det vil sprede sig til resten af jeres forhold.

Det kan måske virke uoverskueligt at finde tiden, men prøv nu at gøre det alligevel; når I genfinder intimiteten og kærligheden til hinanden, vil mange af hverdagens småproblemer forsvinde, I vil smile mere og elske mere, og glæden ved at være sammen vil fylde meget mere.

Her er inspiration til en rigtig lækker, erotisk hjemme-wellness. I kan variere, som I selv vil, så det passer lige præcis til jeres ønsker.

Forberedelse til erotisk hjemme-wellness

  • Først og fremmest skal I finde en aften, hvor I ikke bliver forstyrrede. Få børnene passet, sluk for telefonerne og aftal, at i aften er det jer og jeres forhold, der er i centrum

 

  • Gør soveværelset eller et andet egnet rum rart at være i. Sørg for, at der er varmt, tænd stearinlys, sæt dæmpet musik på. Læg tæpper og håndklæder klar på en varm radiator eller et varmt gulv

 

  • Anret champagne, eller hvad I ellers kan lide, på en bakke sammen med nødder, tørret frugt eller frugt, der er dyppet i smeltet chokolade

 

  • Anret også olier, plejeprodukter og eventuelt erotisk legetøj og glidecreme, så I ikke skal bruge tid på at finde det frem senere.

Nu er i klar til at forkæle hinanden

Erotisk hjemme-wellness – sådan

 

1

Start med at tage et lækkert, varmt bad sammen. Smør hinanden ind i velduftende sæber eller olier. Mens I nyder hinandens berøringer, kan I samtidig give hinanden en peeling, hvor døde hudceller og affaldsstoffer fjernes. Det gør huden blød og lækker og mere modtagelig for den efterfølgende massage. Skyl peelingen af kroppen og vask håret med blid massage af hovedbunden.

2

Indsvøb jer i de varme håndklæder eller badelagener, så den sidste olie fra peelingen trænger ind i huden.

3

Gå ind i det rum, I har gjort klar, og nyd champagnen og frugten. Det er forbudt at snakke om praktiske eller negative ting – tal kun om ting, der gør jer glade. Det kan være de positive følelser, I har for hinanden eller gode, kærlige minder.

4

Brug nu en lækker massageolie eller en fed bodylotion og giv hinanden en lækker, erotisk massage. Massér hele kroppen med lette berøringer og kærlige kys, men undgå at røre kønsorganerne ud over måske at strejfe dem let. Nyd musikken, den dejlige duft af olier og lad jer forføre af stemningen. Nyd berøringen og din partner. Giv jer god tid. I kan evt. bruge en lille pisk til eksklusiv pirring eller en fjer til let berøring. I kan opdage nye erogene zoner. Husk at bytte, så I begge både oplever at give og modtage den dejlige forkælelse.

5

Læg jer nu og hold om hinanden. Læg mærke til hinandens vejrtrækning og nyd den dejlige fornemmelse i kroppen. I kan fortælle hinanden, hvad der var særlig dejlig ved den massage, I lige har fået. Vær konkrete og gå i detaljer – så ved jeres partner til næste gang, hvad I godt kan lide. Fortæl kun det gode, lad være med at dvæle ved det, der var knap så godt.

6

Hvis I har lyst til mere, kan I springe samtalen over og blive mere intime. I kan fortætte med samleje eller andet erotisk samvær og eventuelt supplere med erotisk legetøj, f.eks. vibratorer. Hvis du som mand har problemer med at holde rejsningen eller gerne vil have en anderledes, dejlig oplevelse, kan du bruge en penisring. Husk altid glidecreme – det forøger nydelsen. Du kan købe en super god glidecreme i min shop.

7

Afslut den dejlige aften med at ligge og holde om hinanden. Tal ikke for meget, bare lig og nyd hinanden, lad lysene brænde ud og musikken spille færdig. Nyd forførelsen, nærværet og jeres kærlighed, og glæd jer over den gave, I lige har givet hinanden.

8

Lav til sidst en aftale om, hvornår I næste gang vil sætte tid af til at nyde hinanden med en erotisk hjemme-wellness. Prioritér jeres tid sammen – I vil hurtigt opdage, hvor mange positive ting, der kommer ud af det, også uden for sengen.

Hvis I har lyst, kan I også prøve intimøvelsen. I finder den lige her.

Rigtig god fornøjelse!

Tags: