sexolog og sygeplejerske Else O blog om hvorfor det kan være du har svært ved at få orgasme. Det kan være du skal have justeret din onaniteknik.

Har du svært ved at få orgasme?

Svært ved at få orgasme? Måske skal du justere din onaniteknik 

Nogle mænd oplever, at de har svært ved at få orgasme under samleje. Og det kan være frustrerende, især fordi mange af dem oplever, at de godt kan få orgasme, når de onanerer. Bare ikke under samleje. 

Når du har svært ved at opnå orgasme under samleje, så kan der selvfølgelig være flere forklaringer på det. Det kan være sygdom, medicinsk behandling, nerveforandringer, rejsningsproblemer, nedsat følelse, psykiske årsager, osv. Men en anden forklaring, jeg efterhånden er stødt på mange gange, er, at der skal justeres på onaniteknikken.

 

Onaniteknik? Hvad dælen er nu det for noget, tænker du muligvis?

Onaniteknikken er den måde, du opnår orgasme på, når du onanerer. Onani er en fantastisk oplevelse, man kan have enten med sig selv, eller sammen med sin partner og det er helt almindeligt, at man gør det – også selv om man er i et parforhold.

Man får ofte oparbejdet sin helt egen måde – eller teknik – til, hvordan man skal røre ved sig selv for at “komme i mål”. Den teknik er forskellig fra person til person. Den kan også være forskellig fra gang til gang. Nogle gange har man lyst til, at det skal være hurtigt “overstået” og man bruger én slags teknik. Andre gange har man lyst til, at det skal gå langsommere og man bruger en anden teknik. Man kan veksle mellem hårdt og blødt, hurtigt og langsomt…

Man kan også bruge en glidecreme, en vibrator eller andre seksuelle hjælpemidler, enten for at “spice det lidt op” eller fordi det kan være nødvendigt for overhovedet at opnå klimaks.

har du svært ved at få orgasme? Så kan det være du skal have justeret din onaniteknik.

Onaniteknikken kan være skyld i den manglende orgasme

I nogle tilfælde bliver onaniteknikken – eller onani metoden – bare så specifik, at det kan være umuligt at opnå under samleje. Og derved opstår den manglende orgasme.

Eksempler kan være, at når du nærmer dig orgasme, så bliver du nødt til at holde ekstra stramt om penis, klemme et bestemt sted, have benene over kors eller spænde i bækkenbundsmusklerne for at du liiiige netop kan fange orgasmen.

Og det er her, at det kan blive svært at opnå orgasme ved samleje. For når du har oparbejdet EN bestemt teknik, som du SKAL bruge, for at du kan opnå orgasme, så kan du umuligt blive stimuleret på den bestemte måde under samleje. Ved samleje er det en helt anden følelse end ved onani. Og det kan være forklaringen på din manglende orgasme.

Heldigvis kan du godt gøre noget ved det.

Sådan kan du justere din onaniteknik, når den står i vejen for, at du kan have svært ved at opnå orgasme

Øvelse til at ændre din onaniteknik

Hvis du er en af dem, som kan nikke genkendende til ovenstående, så skal du have ændret din onaniteknik.

Start med at gå på opdagelse i onaniens smukke kunst og find ud af, hvordan det føles, når du stimulerer dig selv på en ny måde.

Målet er ikke orgasme, men du skal opleve, hvordan de forskellige teknikker føles.

Start med at mærke hele intimområdet og afprøv forskellige teknikker.
Prøv ved at holde omkring penis med hånden. Stram grebet og slip det igen. Øg hastigheden og sænk den igen. Prøv nu samme fremgangsmåde på penishovedet. Og til sidst mærk testiklerne med samme teknikker.

Gentag de forskellige teknikker og fornem, hvordan det føles. Lav øvelserne imellem onani

Lav øvelserne, hvor du mærker dig selv og de forskellige teknikker, imellem onanien. Du kan eventuelt lave øvelsen hver anden gang. Du skal ikke lave øvelsen for decideret at onanere, men bare for, at du lige får mærket efter, hvordan det OGSÅ kan føles.

Begynd herefter at bruge de nye teknikker, når du onanerer. Hvis du er vant til at bevæge hånden hurtigt, så bevæg den langsomt. Hvis du er vant til at trykke hårdt, så vær mere blid. Hvis du er vant til at være i en bestemt position, så skift til en anden, osv..

Skift imellem din gamle teknik og den nye, så du stadig mærker noget af det gamle og genkendelige. Put den nye teknik ind imellem.

Vær realistisk og tålmodig

Det vigtigste er, at du efterhånden får mere og mere af den nye teknik ind, så du langsomt får fjernet den gamle teknik og de nye teknikker kommer til at fylde mere og mere. På den måde vil du over tid få ændret din onaniteknik.

Herefter kan du begynde at fokusere på samleje. Start med at mærke den nye teknik og fokuser på nydelsen frem for orgasmen. Fokuser på hvordan det mærkes, når penis omsluttes af skeden, fornem varmen, blødheden og prøv at sænke farten til slowmotion. Prøv så at øge den igen. Mærk efter, hvordan du oplever samlejet og berøringen i forskellige stillinger.

Når du skal ændre din onaniteknik, så er det altså ikke noget, der bare lige bliver ændret hen over en weekend. Det kræver tid, tålmodighed og lysten til at ændre. Men når du mærker forandringen, så vil du takke dig selv for at have gjort det. Så hold ud og arbejd med dig selv og din teknik, når du oplever, at det er svært at få orgasme under samleje. 

Find produkter til mænd i Else O Shop