Grundforløb om sygdom og seksualitet

– Når kærligheden bliver svær

online kurser grundforløb om sygdom og seksualitet af sexolog og parterapeut Else O

Grundforløbet er lavet af sexolog, sygeplejerske og parterapeut, Else O.

Når sygdommen rammer og din seksualitet lider, så rammes alt andet også; din identitet, dit parforhold og dit sexliv. Alt dette har stor indflydelse på din livskvalitet. Hvis du ikke arbejder med det og med dig selv, så ender du i en ond cirkel og du får svært at ved overskue det hele.

 

Jeg har lavet et online kursus, der hjælper dig med at komme videre og giver dig værktøjerne til, hvordan du gør det.

 

Kurset hedder “Når kærligheden bliver svær”.

Pris 799 kr. 

Du vil blive ført over på Simplero når du klikker på linket.

Dette online kursus om sygdom og seksualitet er for dig, der:

  • ønsker at få styr på dit sexliv og parforhold, så det bliver, som du ønsker
  • ønsker at blive mere bevidst om de udfordringer, du bliver ramt af i forbindelse med din sygdom, og hvad du kan gøre for at komme igennem dem
  • er træt af at skulle kæmpe med dit sexliv og føler, at du er den eneste i hele verden, der har de udfordringer, du har
  • er ny diagnosticeret, og er klar til at fokusere på dit intime sexliv, og få din seksuelle selvtillid igen.

grundforløb om sygdom og seksualitet er for dig

Jeg har de sidste mange år arbejdet primært med mennesker, der pga. sygdom har oplevet seksuelle problemer. Alt for ofte har de mennesker haft følelsen af at være de eneste i verden med de udfordringer. Og det skyldes, at ingen har oplyst dem om det og de har ikke turde spørge og har affundet sig med det.

 

I mit arbejde med at undervise sygdomsramte, plejepersonale og i patientforeninger, har jeg set, at det for de fleste er svært at forholde sig til. Seksualiteten er sårbar og svær at italesætte, uanset om du er den ramte, den pårørende eller om du er sundhedspersonale.

“Selve kurset gør dig i stand til at identificere og sætte ord på netop din situation, overfor lægen, sexologen eller hvem du end måtte komme i kontakt med i sundhedsvæsnet. Du får også et par ‘is brydere’ når det tabubelagte emne skal tages, for det er et ømt emne, det må vi bare se i øjnene – men tabuet skal nedbrydes og du skal klædes godt på til det. Med seriøs råd og vejledning. Else har givet dig muligheden for at stå stærkt fra starten – det er et tilbud der kraftigt kan anbefales….”

Martin Mogensen

grundforløb om sygdom og seksualitet brugeranmeldelse af martin mogensen

Dit intime og seksuelle liv betyder mere for din livskvalitet end du kan forestille dig.

 

I mit grundforløb om sygdom og seksualitet – Når kærligheden bliver svær – hjælper jeg dig med at få et overblik over dit (sex)liv og skabe det intime liv du drømmer om. Du vil blive klædt på til at komme videre og undgå at komme i en ond cirkel, men i stedet får et dejligt, intimt liv til trods for sygdom.

Du får alt dette

Modul 1

I dette modul vil jeg introducere dig for emnet Sygdom & Seksualitet. Jeg vil forelægge vigtigheden af, at du tager dig selv og din seksualitet alvorlig. Jeg vil åbne for dit forløb ved forklare: hvad er seksualitet?

Modul 2

I dette modul vil du lære om de seksuelle dysfunktioner og forstå de forskellige årsager og sammenhænge, der kan være. Den viden vil hjælpe dig med at forstå din situation på vejen mod en fungerende seksualitet.

Modul 3

I modul 3 vil hører du om ``Den Onde Cirkel``. Det vil give dig en bedre forståelse for, hvor vigtigt det er, at du arbejder med din seksualitet for at få en bedre livskvalitet og mestre din sygdom.

Modul 4

I dette modul vil jeg hjælpe dig med, hvordan du kan bryde ``Den Onde Cirkel``. Jeg vil komme ind på nogle emner, du selv skal overveje og guide dig til, hvordan du kommer videre.

Modul 5

I dette modul vil jeg fortælle dig om de mest gængse seksuelle dysfunktioner samt en række behandlinger. Jeg vil introducere dig for erotiske hjælpemidler og hvad du skal være opmærksom på inden du køber.

Modul 6

I dette modul vil jeg samle op på det, jeg har fortalt dig om i det forgående 5 moduler. Jeg vil klæde dig på til, hvad du nu kan gøre som et næste skridt på din rejse med arbejdet med din seksualitet. Du vil nu være klædt på til at komme videre.

Er du klar til at gå i gang med at arbejde med dig selv og din seksualitet, så du kan få en bedre livskvalitet og lære at mestre din sygdom?

Bonus

 

Når du køber mit grundforløb om sygdom og seksualitet,  får du samtidig tilsendt min bog “Når kærligheden bliver svær”- en bog om sygdom og seksualitet – helt gratis.

 

Du kan læse mere om bogen her.

Køb mit grundforløb om sygdom og seksualitet og få min bog med i købet
grundforløb om sygdom og seksualitet else o

Din pris

Prisen for kurset er 799 kr.

Det vil du ikke gå glip af

 

Et velfungerende intimt og seksuelt liv vil have indflydelse på hele dit liv. Og det vil have så vanvittig stor effekt på din livskvalitet, dit parforhold og din måde at være dig på. Alt det du får med i dette kursus, er noget du vil kunne tage med dig og bruge RESTEN af dit liv! Du har mulighed for at lære nøglen til at bygge et velfungerende sexliv og dermed det liv, du ønsker dig og drømmer om. Vil du virkelig gå glip af den mulighed?

Du får alt dette med i købet:

  • Adgang til 6 moduler
  • 6 videoer
  • 4 arbejdshæfter med relevante og brugbare øvelser
  • Min bog “Når kærligheden bliver svær
  • Ubegrænset adgang 24 timer i døgnet

Spørgsmål og svar

Passer kurset til mig?

Kurset er for ALLE. Så længe du er et menneske, der ønsker at fokusere på og styrke dit seksuelle liv, dit parforhold og finde de løsninger der passer til dig/jer – så passer dette kursus OGSÅ til dig!

Hvordan foregår kurset?

Når du køber adgang til kurset, får du tilsendt et log ind, du skal bruge til at få adgang til kursus siden. Det hele foregår online, så du kan se det når det passer dig, hvor det passer dig og ligeså mange gange, du har behov for.

Må jeg dele materialet med andre?

Nej, kursusprisen gælder for 1 kursist.

Skriv en mail til mig på sexolog@elseo.dk, hvis du har brug for mere viden om at dele et kursus. Så finder vi en løsning.

Hvor lang tid tager det?

Der er omkring 3 timers video materialer fordelt over 6 videoer. Derudover er der 4 arbejdshæfter med øvelser, du skal gennemgå og lave. Det kan du gøres i lige præcis det tempo, som passer dig.

Skal jeg starte så snart det er købt?

Nej! Når du køber adgang til dette kursus er det dit og det forsvinder ikke. Du kan tage det når det passer ind i dit liv og din tid. Også selvom det er om en eller to måneder, eller endnu længere frem. Kurset bliver opdateret med ny viden, nye øvelser mm. som du får besked på når det sker.

Kan jeg se det flere gange?

Når du først har købt adgang til kurset, så kan du gennemgå det lige så mange gange, du har lyst til. Det er dig der bestemmer, hvor mange gange du har lyst til/brug for at gennemgå materialet.