Om Else O sexolog og parterapeut. 6liv med Else O - ekspert i erotiske hjælpemidler og specialist i sugdom og seksualitet

Sexolog og sygeplejerske Else O

Sexolog og sygeplejerske Else O:

· Specialist i seksuelle dysfunktioner og sygdom & seksualitet

· Ekspert i erotiske hjælpemidler

· Foredragsholder og underviser

Historien bag sexolog og sygeplejerske Else O

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvor jeg igennem årene (siden 2000) har arbejdet inden for en del specialer. Jeg var primært kirurgisk sygeplejerske, og jeg elskede mit arbejde. Men med tiden blev jeg mere og mere frustreret over, at jeg ikke var i stand til at hjælpe mine patienter med deres seksualitet. For seksualitet var dengang ikke noget man snakkede om i sundhedssystemet.

 

Sygeplejerske i psykiatrien

 

Jeg har også slået mine folder inden for speciel/social psykiatrien, hvor jeg har arbejdet med psykisk handicappede. I mit arbejde med psykisk handicappede på en privat institution, oplevede jeg også en berøringsangst i forhold til beboernes seksualitet. Både fra kollegaer og fra pårørende.

 

Jeg oplevede ofte, at patienterne og beboerne kom til mig med deres intime problemer og frustrationer, og at jeg havde svært ved at hjælpe dem. Mange patienter var nemlig ulykkelige over, at seksualiteten blev så påvirket af deres sygdom. Men som sygeplejerske var jeg ikke klædt på til at håndtere deres spørgsmål. Og når jeg henvendte mig til mine kollegaer eller afdelingens læger mødte jeg den holdning at ”det finder de da ud af når de kommer hjem”.

Sexolog og sygeplejerske Else O

 

I 2008 valgte jeg derfor at uddanne jeg mig til sexolog og parterapeut og blive specialist i sexologisk rådgivning.

I dag bruger jeg al min tid på at hjælpe mennesker med at opnå et dejligt sexliv på trods af de daglige problemer, mange oplever og personer med handicap eller sygdom. Både i offentlig og privat regi.

Sexolog og parterapeut

Jeg har i flere år haft privat praksis i Aalborg, hvor jeg gennem mit arbejde, som sexolog og parterapeut, har hjulpet mennesker til et bedre sexliv og parforhold, med sexologisk rådgivning og terapi. Både i min klinik og via Skype.

Jeg har ikke længere privat praksis til sexologisk rådgivning, men jeg har stadig alt min viden og erfaring. Hvis du har problemer, så få hjælp. Jeg kan blandt andet henvise til Sexologisk Center, der har flere afdelinger rundt omkring i Danmark. Jeg er selv tilknyttet Sexologisk Center i Aalborg, hvor jeg primært arbejder med rejsningsproblemer. Behandlingen her er gratis, du skal blot henvises af din læge.

Du kan også få hjælp til seksuelle problemer med erotiske hjælpemidler, som jeg er ekspert i. I min webshop www.elseOshop.dk sælger jeg selv erotiske hjælpemidler, der kan hjælpe mennekser med seksuelle dysfunktioner samt smerter og andre ubehag. Og du får selvfølgelig min hjælp til at finde det rette for dig.

Rådgiver

Jeg rådgiver og vejleder mange inden for sundhedssystemet og social psykiatrien omkring håndtering af specifikke seksuelle problemstillinger i forbindelse med patienter, brugere eller borgere i eget hjem.

Forhandler

I 2010 åbnede jeg min webshop, Else O Shop hvor jeg forhandler de bedste erotiske hjælpemidler på markedet, som kan gøre det muligt eller nemmere at have et dejligt sexliv på trods af eventuelle fysiske udfordringer og seksuelle dysfunktioner.

Foredrag og underviser

Jeg underviser og holder foredrag og jeg deltager i supervision. Jeg tager også jævnligt på konferencer i ind- og udland for hele tiden at være opdateret med den nyeste viden inden for seksualitet, seksuelle dysfunktioner og erotiske hjælpemidler.

Forfatter

Derudover har jeg skrevet to bøger og medvirker som ekspert i bøger, artikler og klummer. Dem kan du læse mere om under bøger og artikler

om else o

Specialist i sexologisk rådgivning

Jeg arbejder 3 dage om ugen som sygeplejerske og specialist i sexologisk rådgivning på Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital.

Herudover er jeg fast rådgiver i Scleroseforeningens Ekspertpanel.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Uddannelse

 • Uddannet sygeplejerske 2000 og sexolog 2008.
 • Autoriseret specialist i sexologisk rådgivning 2014 (NACS)
 • Eksamineret psykoterapeut 2013
 • Parterapeut 2008

Else O universet

Else O består ud over denne hjemmeside af en række hjemmesider og tilbud

 • Foredrag og undervisning: Til hospitaler, foreninger og på uddannelser
  • Underviser på master i klinisk sexologi på AAU
  • Underviser på basisuddannelsen i klinisk sexologi
  • Underviser på psykologi studiet på SDU
 • www.elseoshop.dk: Den officielle Else O shop, hvor du finder et stort udvalg af erotiske hjælpemidler samt rekvisitter til hospitaler, undervisning osv. sammen med en kompetent rådgivning og vejledning
 • www.dilator.dk: Find information om underlivssmerter og hjælpemidler
 • www.erektionspumpe.dk: Find information om rejsningsproblemer og hjælpemidler.

Undervisning og foredrag

Jeg tager ofte ud og holder foredrag for patienter og pårørende, ligesom jeg underviser fagpersonale. Herudover underviser jeg af og til studerende på sexolog uddannelsen. Se referencer her

Tak fordi du læste med 

Else Olesen