6LIV MED PROSTATAKRÆFT

Få hjælp til din seksualitet efter prostatakræft med dette online forløb

Forløbet indeholder videoer med bl.a:

Alt dette får du for kun 799 kr.

Hvem kan få gavn af det

Alle mænd, der er behandlet for prostatakræft, oplever problemer med deres seksualitet. Ofte er det rejsningsproblemer, der fylder mest, men der er andre problematikker, som påvirker seksualiteten. I 6liv med prostatakræft får du hjælp til at komme videre med din seksualitet. 

For der ER hjælp at få. 

Også for dig. 

Hvorfor følge forløbet

Et online forløb kan du se lige når det passer dig. I trygge rammer, hvor du kan slappe af uden at skulle forholde dig til andre. Du kan tage det i dit tempo og du kan også invitere din partneren med. Du har muligheden for at springe indhold over og vende tilbage til det senere eller gense videoer, der fortjener en gentagelse. Med dette forløb bliver du klædt på til at arbejde med din seksualitet.

Hvad koster det

Du får hele online forløbet for 799 kr. 

Og du skal kun betale en gang. Læn dig blot tilbage, for når der kommer ny viden, der er relevant for prostatakræft og seksualitet, så sørger jeg for at opdatere indholdet til dig. 

Og inden du tænker, at det lyder dyrt, så kan du sammenlign prisen med et besøg hos en privat behandler, der ligger på 700-1500 kr. for ét besøg.   

 

Hvem står bag forløbet

Mit navn er Else O og jeg er uddannet sexolog og sygeplejerske. Jeg er specialist i sygdom og seksualitet og ekspert i erotiske hjælpemidler. Jeg har siden 2015 været en del af Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital, hvor jeg primært arbejder med mænd, herunder en stor gruppe mænd med prostatakræft.


Jeg har længe gået med en drøm om at lave et online forløb til mænd med prostatakræft, så de kan få en velfungerende seksualitet, fordi jeg gennem mit arbejde har set, hvor stor manglen er på den viden, som jeg sidder med. 

Alt for mange mænd går nemlig rundt med usynlige problemer og lider i stilhed – måske på grund af manglende viden –  alt imens, der faktisk er en løsning på problemerne.

Min professionelle baggrund

I 2008 startede jeg min forretning Else O, hvor mit primære fokus var at informere om sygdom og seksualitet. I 2010 åbnede jeg min webshop, hvor jeg sælger erotiske hjælpemidler, da jeg hurtigt erfarede en stor mangel på markedet.

 

 

Udover min blog, webshop og en Youtube kanal, underviser jeg i hele landet og holder foredrag i patientforeninger, for sundhedsprofessionelle osv.  Jeg har derudover medvirket som ekspert i paneler, bøger, podcasts og tv. 

Jeg har desuden selv skrevet 2 bøger om sygdom og seksualitet. 

Min faglige baggrund

  • Uddannet sygeplejerske 2000 
  • Uddannet sexolog 2008
  • Uddannet parterapeut 2008
  • Eksamineret psykoterapeut 2013
  • Autoriseret specialist i sexologisk rådgivning 2014 (NACS)
  • Arbejdet på Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital siden 2015

Hvorfor seksualitet efter prostatakræft? 

Mænd med seksuelle problemer efter prostatakræft har altid haft en særlig plads i mit hjerte og været noget, jeg brænder for at arbejde med. Det er også derfor, at mit første online forløb netop er dedikeret til denne gruppe. Jeg har så ofte oplevet, hvor meget viden, der mangler på området og hvordan mændene – og deres partnere – misser vigtig information i behandlingsforløbet. De får (sex)livet ødelagt og alt alt alt for ofte, overlades de til sig selv, når behandleren eller egen læge ikke ser flere muligheder. Du kan sikkert nikke genkendende til noget af det, men du behøver ikke at finde dig i det. For der er efterhånden hjælp til alle mænds seksualitet efter prostatakræft. 

6liv med prostatakræft

Få adgang til kurset i dag

Læs mere om forløbets temaer herunder

seksualitet og prostatakræft. 6liv med prostatakræft. online forløb med sexolog Else O.

Prostatakræft

Ifølge Sundhed.dk rammes ca. 4500 mænd hvert år i Danmark af prostatakræft. Stort set alle de mænd, oplever seksuelle problemer i en eller anden grad på grund af behandlingen. Alt for mange er ikke klar over, at de rent faktisk kan få hjælp til deres udfordringer – eller hvor de kan få hjælp. 

Det laver jeg om på i online forløbet 6liv med prostatakræft. 

 

seksualitet efter prostatakræft. Online forløb 6liv med prostatakræft og behandling af rejsningsproblemer

Få rejsningen tilbage efter prostataoperation

Rigtig mange mænd, der får behandling for prostatakræft, oplever rejsningsproblemer. Rejsningsproblemer er invaliderende for sexlivet, men i ligeså høj grad også for parforholdet, livskvaliteten og ens identitet; følelsen af at være en mand udfordres. Men der er efterhånden midler til næsten alle, så de kan få rejsningen tilbage. 

6liv med prostatakræft e-bog om rejsningsproblemer og behandlingsmuligheder. Sexolog Else O.

E-bog

Min helt nye e-bog, jeg kalder den for prostatakræft biblen. Jeg håber ikke, jeg træder nogen over tæerne ved at kalde den det, men det er faktisk en helt ny e-bog, som jeg har lavet helt særligt til dig, der gerne vil arbejde med din seksualitet efter prostatakræft. Den følger selvfølgelig med i købet. 

seksualitet og prostatakræft. sex efter prostatakræft. 6liv med prostatakræft hjælper dig videre. sexolog og sygeplejerske Else O.

Sex efter prostatacancer

For mange kan denne sætning – Sex efter prostatacancer – synes helt uoverskueligt. Men det behøver det faktisk ikke. Selvom der er mange muligheder for de fleste for at få rejsning, så er der mange smukke vinkler for en god seksualitet uden rejsning. Hvis man tør at springe ud i det.   

seksualitet og prostatakræft. parforhold efter prostatakræft. online forløbet 6liv med prostatakræft af sexolog og sygeplejerske Else O hjælper jer videre.

Parforhold efter prostatakræft

Det er vigtigt, at partneren ikke bliver glemt. Når den ene har seksuelle problemer, så rammer det jer begge. Og derfor giver det også bedst mening, hvis i er samme om at finde en løsning.

Jeg hjælper jer på vej. 

hvor kan du få hjælp til din seksualitet efter prostatakræft. 6liv med prostatakræft er et onlineforløb af sexolog og sygeplejerske Else O.

Hvor kan du få hjælp

Jeg hjælper dig med at få et overblik over, hvor du kan henvende dig for at få hjælp rejsningsproblemer, seksuelle problemer og parforhold. Der findes hjælp både i det offentlige og i det private. 

Læs hvad andre har at sige om forløbet

Online forløb med Sexolog Else O - 6liv med prostatakræft

Få adgang allerede i dag