Online kursus om sygdom og seksualitet

Du er ikke alene med dine seksuelle udfordringer


Online kursus om sygdom og seksualitet – fordi din seksualitet er vigtig for din livskvalitet, for dit parforhold, for dig som menneske. Kan du undvære din?

 

Mange oplever seksuelle problemer i forbindelse med et sygdomsforløb, både under og efter. Nogle løser sig selv med tiden, men ofte skal der professionel hjælp til, for at de kan løses.

 

Italesæt problemet

 

Alt for mange oplever, at seksualitet ikke bliver italesat under deres behandlingsforløb. Til trods for det, så er det et problem, som kan løses. Det kræver blot, at man fokuserer på det, tager det alvorligt og søger den hjælp der skal til. Mit online kursus om sygdom og seksualitet hjælper dig med det.

 

Så fokuser på din seksualitet – også når det er svært og uoverskueligt. Og når sygdommen fylder lidt for meget.

Træk vejret helt ned i maven og forestil dig:

… et liv, hvor din seksualitet føles dejlig og giver dig overskud
… et liv, hvor du ikke behøver at bekymre dig, om du kan leve op til dine egne forventninger
… et liv, hvor du er tryg ved dig og selv og din eventuelle partner
… et liv, hvor du let forholder dig til nye situationer og er god til at tackle dem
… et liv, hvor du tør at søge den partner, du ønsker, og tør at være dig selv
… et liv, hvor du er fri til at være den du er med alt hvad det indebærer

 

At du er fyldt med god energi, og du formår at tale om det, der gør dig sårbar og styrke dit forhold til dig selv og din partner.  

online kursus om sygdom opg seksualitet. Forestil dig en dejlig seksualitet

Hvorfor et online kursus om sygdom og seksualitet?

Er det nu nødvendigt at fokusere på seksualiteten?

Tjaaaaaaaa

 

Vil det redde mit parforhold???

Hmmm måske

 

Vil det give mig overskud, livsglæde og hjælpe til, at jeg får et bedre forhold både til mig selv og til min partner? Vil jeg få lettere ved  at tackle min sygdom, få mere glæde i mit parforhold og mere lyst til intimitet i min hverdag med en bedre seksualitet?

BESTEMT!

Sygdom og seksualitet

 

En stor del rammes af seksuelle udfordringer i forbindelse med et sygdomsforløb. Ofte føler man sig alene med sine problemer og tør ikke at spørge om hjælp til at løse dem. Nogle af grundene er:

 

 

 • Det er pinligt
 • Det er svært at spørge om
 • Du er måske slet ikke klar over, at de seksuelle problemer skyldes sygdommen. For ingen har sagt noget.

 

MEN

 

Meget ofte kan de seksuelle udfordringer løses. Og med den rigtige vejledning, kan du selv komme meget langt. Og den vejledning får du i mit online kursus om sygdom og seksualitet.

Nogle gange, kan det være nemmere at starte med at arbejde med det selv og finde informationer i sit eget tempo. Det kan nemlig være svært og grænseoverskridende at skulle tale om med en fremmed.

 

Lyt til dig selv; hvornår passer det dig, hvor passer det dig, hvor er du tryg og tilpas?

online kursus om sygdom og seksualitet

Kan du svare ja?

 • Har du mistet evnen til at få rejsning?
 • Er dine slimhinder blevet ødelagte efter behandling?
 • Oplever du, at du ikke slår til pga. dine seksuelle udfordringer?
 • Har du mistet muligheden for at gennemføre samleje pga. smerter?
 • Har du mistet lysten til din egen seksualitet eller din partners?
 • Er du ofte ked af det?

Er du i et parforhold?

 • Oplever I, at I skændtes over småting?
 • Misforstår I ofte hinanden og ikke formår at finde løsninger?
 • Oplever I, at I ikke længere er intime sammen, at en af jer har trukket sig fra den anden?
 • Oplever I, at det er svært at sætte ord på jeres manglende seksualitet / intimitet?

Mit online kursus om sygdom og seksualitet kan hjælpe

 

For oftest så kan problemerne løses, så du finder en ny – og måske bedre – seksualitet til trods for de seksuelle udfordringer.

 

Det første skridt er at finde viden om din sygdom og forstå, hvordan den ændrer dig og din seksualitet. Parforholdet kan ændres, når du er klar til det, og når du bliver bevidst over, hvad der skaber problemerne.

online kursus om sygdom og seksualitet

Det kan være svært at overskue det hele selv

 

Det er en af grundene til, at jeg har valgt at lave mit online kursus om sygdom og seksualitet. Netop for at hjælpe dig godt på vej og give dig det bedste udgangspunkt for at ændre din situation og lære at mestre din sygdom – og dit liv.

“Livet har så stor værdi, lev det før det er forbi” Grete Olesen

Dette online kursus om sygdom og seksualitet er for dig, der:

 • ønsker at få styr på dit sexliv og parforhold, så det bliver, som du ønsker
 • ønsker at blive mere bevidst om de udfordringer, du bliver ramt af i forbindelse med din sygdom, og hvad du kan gøre for at komme igennem dem
 • er træt af at skulle kæmpe med dit sexliv og føler, at du er den eneste i hele verden, der har de udfordringer, du har
 • er ny diagnosticeret, og er klar til at fokusere på dit intime sexliv, og få din seksuelle selvtillid igen.

online kursus om sygdom og seksualitet

Jeg har de sidste mange år arbejdet primært med mennesker, der pga. sygdom har oplevet seksuelle problemer. Alt for ofte har de mennesker haft følelsen af at være de eneste i verden med de udfordringer. Og det skyldes, at ingen har oplyst dem om det og de har ikke turde spørge og har affundet sig med det.

 

I mit arbejde med at undervise sygdomsramte, plejepersonale og i patientforeninger, har jeg set, at det for de fleste er svært at forholde sig til. Seksualiteten er sårbar og svær at italesætte, uanset om du er den ramte, den pårørende eller om du er sundhedspersonale.

“Selve kurset gør dig i stand til at identificere og sætte ord på netop din situation, overfor lægen, sexologen eller hvem du end måtte komme i kontakt med i sundhedsvæsnet. Du får også et par ‘is brydere’ når det tabubelagte emne skal tages, for det er et ømt emne, det må vi bare se i øjnene – men tabuet skal nedbrydes og du skal klædes godt på til det. Med seriøs råd og vejledning. Else har givet dig muligheden for at stå stærkt fra starten – det er et tilbud der kraftigt kan anbefales….”

Martin Mogensen

online kursus om sygdom og seksualitet bruger anmeldelse af Martin Mogensen

Dit intime og seksuelle liv betyder mere end du kan forestille dig for din livskvalitet

I mit online kursus om sygdom og seksualitet hjælper jeg dig med at få et overblik over dit (sex)liv og skabe det intime liv du drømmer om. Du vil blive klædt på til at komme videre og undgå at komme i en ond cirkel, men i stedet får et dejligt, intimt liv til trods for sygdom.

Hvem er din underviser?

 

Jeg lever 100% for at hjælpe mennesker med ”ondt i sexlivet”.

 

Sexologisk Center

Jeg er en del af sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital.

 

Sexolog og parterapeut

Jeg har mit eget firma “Else O”, hvor jeg blandt andet tilbyder rådgivning, terapi, foredrag og undervisning.

 

Forhandler

Jeg ejer webshoppen “Else O Shop“, hvor jeg formidler erotiske hjælpemidler.

 

Forfatter

Jeg har skrevet 2 bøger ”når kærligheden bliver svær” og ”når rådgivningen bliver svær” begge om sygdom og seksualitet, Jeg har desuden medvirket som ekspert i flere andre bøger.

 

Nedbryd tabuet

For mig er det vigtigt at fokusere på at nedbryde et STORT tabu i Danmark. Specielt i sundhedsvæsenet. I dette online kursus viser jeg dig, hvordan du kan finde det intime sexliv, du ønsker og få bedre livskvalitet, bedre parforhold og overskud til at tackle din sygdom.

 

Jeg forstår din situation

Min største force er, at jeg igennem mange år har arbejdet som sygeplejerske. Det har givet mig en stor viden om mange af de udfordringer, der er, når sygdommen rammer. Jeg får min energi ved at hjælpe mennesker med at fokusere på dette tabubelagte område af deres liv. Og jeg ser den bedste udfordring ved at gøre en forskel for mange og hjælpe dem som ikke kan finde hjælpen andre steder.

online kurser om sygdom og seksualitet. Når kærligheden bliver svær

Seksualitet er noget vi taler om

Det aller vigtigste for mig er at gøre seksualiteten til noget vi alle kan forholde os til, nedbryde tabuet og tale om det på lige fod med andre ting.

Så…

online kursus om sygdom og seksualitet

 • Er du klar til at arbejde med dig selv og din seksualitet, og kigge på de løsninger der er for dig og din partner, hvor I er i jeres liv?
 • Ønsker du noget bedre i livet, og ønsker du at få en velfungerende seksualitet til trods for seksuelle udfordringer, og er villig til at gøre det, der skal til for at få det?
 • Er du åben for at skulle give slip på den gamle seksualitet, som ikke længere fungerer?
 • Drømmer du om et godt forhold til dig selv og din krop?
 • Ønsker du et liv med mindre seksuelle udfordringer, mindre seksuel smerte og mere livsglæde?

Kan du svare JA til ovenstående?

Hvad venter du på?

Hvis du IKKE kan svare ja ovenstående, så er mit online kursus om sygdom og seksualitet IKKE noget for dig.

Du får alt dette i mit online kursus om sygdom og seksualitet:

Modul 1

I dette modul vil jeg introducere dig for emnet Sygdom & Seksualitet. Jeg vil forelægge vigtigheden af, at du tager dig selv og din seksualitet alvorlig. Jeg vil åbne for dit forløb ved forklare: hvad er seksualitet?

Modul 2

I dette modul vil du lære om de seksuelle dysfunktioner og forstå de forskellige årsager og sammenhænge, der kan være. Den viden vil hjælpe dig med at forstå din situation på vejen mod en fungerende seksualitet.

Modul 3

I dette modul vil jeg fortælle dig om ``Den Onde Cirkel``. Det vil give dig en bedre forståelse for, hvor vigtigt det er, at du arbejder med din seksualitet for at få en bedre livskvalitet og mestre din sygdom.

Modul 4

I dette modul vil jeg hjælpe dig med, hvordan du kan bryde ``Den Onde Cirkel``. Jeg vil komme ind på nogle emner, du selv skal overveje og guide dig til, hvordan du kommer videre.

Modul 5

I dette modul vil jeg fortælle dig om de mest gængse seksuelle dysfunktioner samt en række behandlingsmuligheder. Jeg vil introducere dig for erotiske hjælpemidler og hvad du skal være opmærksom på inden du køber.

Modul 6

I dette modul vil jeg samle op på det, jeg har fortalt dig om i det forgående 5 moduler. Jeg vil klæde dig på til, hvad du nu kan gøre som et næste skridt på din rejse med arbejdet med din seksualitet. Du vil nu være klædt på til at komme videre.

Din pris

Prisen for kurset er 799 kr.

Bonus

Når du køber mit online kursus om sygdom og seksualitet,  får du samtidig tilsendt min bog “Når kærligheden bliver svær”- en bog om sygdom og seksualitet – helt gratis.

 

Du kan læse mere om bogen her.

Køb online kursus om sygdom og seksualitet og få min bog med i købet

Tilmeld dig online kursus om sygdom og seksualitet allerede nu

Online kursus om sygdom og seksualitet er også for dig, der ikke helt tror, at du kan komme til at få den seksualitet som du drømmer om, men som er klar til at prøve alligevel.

 

 

Spørgsmålet er ikke om du har råd til at købe kurset, men om du har råd til at gå glip af det?

 

 

Et velfungerende sexliv til trods for sygdom er uvurderligt! Der er MEGET stor forskel på at bruge penge, og på at investere penge. Når du køber dette online kursus om sygdom og seksualitet, investerer du i dig selv og i resten af dit liv!

 

Det vil du ikke gå glip af

 

Et velfungerende intimt og seksuelt liv vil have indflydelse på hele dit liv. Og det vil have så vanvittig stor effekt på din livskvalitet, dit parforhold og din måde at være dig på. Alt det du får med i dette kursus, er noget du vil kunne tage med dig og bruge RESTEN af dit liv! Du har mulighed for at lære nøglen til at bygge et velfungerende sexliv og dermed det liv, du ønsker dig og drømmer om. Vil du virkelig gå glip af den mulighed?

Du får alt dette med i købet:

 • Adgang til 6 moduler
 • 6 videoer
 • 4 arbejdshæfter med relevante og brugbare øvelser
 • Min bog “Når kærligheden bliver svær
 • Ubegrænset adgang 24 timer i døgnet

Spørgsmål og svar

Passer kurset til mig?

Kurset er for ALLE. Så længe du er et menneske, der ønsker at fokusere på og styrke dit seksuelle liv, dit parforhold og finde de løsninger der passer til dig/jer – så passer dette kursus OGSÅ til dig!

Hvordan foregår kurset?

Når du køber adgang til kurset, får du tilsendt et log ind, du skal bruge til at få adgang til kursus siden. Det hele foregår online, så du kan se det når det passer dig, hvor det passer dig og ligeså mange gange, du har behov for.

Må jeg dele materialet med andre?

Nej, kursusprisen gælder for 1 kursist.

Skriv en mail til mig på sexolog@elseo.dk, hvis du har brug for mere viden om at dele et kursus. Så finder vi en løsning.

Hvor lang tid tager det?

Der er omkring 3 timers video materialer fordelt over 6 videoer. Derudover er der 4 arbejdshæfter med øvelser, du skal gennemgå og lave. Det kan du gøres i lige præcis det tempo, som passer dig.

Skal jeg starte med det samme, det er købt?

Nej! Når du køber adgang til dette kursus er det dit og det forsvinder ikke. Du kan tage det når det passer ind i dit liv og din tid. Også selvom det er om en eller to måneder, eller endnu længere frem. Kurset bliver opdateret med ny viden, nye øvelser mm. som du får besked på når det sker.

Kan jeg se det flere gange?

Når du først har købt adgang til kurset, så kan du gennemgå det lige så mange gange, du har lyst til. Det er dig der bestemmer, hvor mange gange du har lyst til/brug for at gennemgå materialet.

P.S.

Skulle du stadigvæk være i tvivl eller have spørgsmål om mit online kursus om sygdom og seksualitet, så er du altid velkommen til at skrive en mail til sexolog@elseo.dk

online kursus om sygdom og seksualitet
Jeg er klar til at arbejde med mig selv!