Podcast med Else O

Podcast er et helt nyt medie for mig. Jeg har ikke (indtil nu) været den store lytter af podcast (hvis man altså lige ser bort fra Mads og Monopolet, som kører fast i bilens radio når jeg er på farten).

 

Men Podcast kan altså noget. Det er et super godt medie, hvor jeg kan formidle min viden, fortælle de vigtige historier, dele de svære temaer og forsøge at nedbryde de tabuer, vi har så svært ved at tale om i vores almindelige hverdagsliv.

 

En podcast kan nemlig lige puttes i ørene, når du er på farten, når du er hjemme, når du holder en pause fra hverdagens trummerum og bare har brug for at blive klogere på lige det, du har brug for, at jeg fortæller om. Og der er ingen andre, der behøver at følge med i, hvad du laver.

 

Hvis du sidder med noget, som du godt kunne tænke dig, at jeg fortæller mere om, så kontakt mig og fortæl hvilket emne, hvilken historie, hvilket problem, osv., du gerne vil have, jeg sætter fokus på. Jeg deler aldrig dit navn eller oplysninger med andre.

 

Husk at du er ikke alene. Mange har udfordringer med seksualiteten, også selv om de ikke fortæller om det.

Livet efter ulykken

Seksualitet efter ulykken – med sygeplejerske og sexolog Else O

18. januar 2022, Ulykkespatient Foreningen

Tag Livet tilbage

#26 Sex, intimitet og sygdom – med sygeplejerske og sexolog Else O

17. april 2020, TagLivetTilbage.dk

P1 Tændt

#Sexlegetøj. TÆNDT på DR P1 om sex, lyst og lidenskab.

21. september 2018