seniorsex på tv2 Nord med sexolog Else o

Seniorsex – miniserie af TV2 Nord

Se “Seniorsex” på TV2 Nord eller på Tv2 Play

Afsnit 2 af Seniorsex er udgivet d. 24/3 2024.
Varighed: 35 minutter
seniorsex på tv2 Nord med sexolog Else o

Seniorsex

I efteråret 2023 blev jeg kontaktet af Zita Hviid fra TV2 Nord, som spurgte, om jeg ikke havde lyst til at være med i et nyt tv program, som hun havde planer om at lave. Programmet skulle handle om seksualitet og seniorer og bestå af 4 afsnit, med hvert sit tema. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Det ene afsnit, som jeg skulle være med i, skulle handle om prostatakræft og seksuelle senfølger. Og skæbnen ville, at jeg faktisk var i gang med at lave en folder sammen med Propa og Pfizer. Derfor kontaktede jeg Svend Erik, som jeg efterhånden kender godt og spurgte om han havde lyst til at være med. Svend Erik har selv haft prostatakræft og han er næstformand i Propas bestyrelse, hvorigennem han møder en del prostatakræftramte mænd. Og det sagde han heldigvis ja til.  

I serien kan du derfor møde både mig og Svend Erik, som deler ud vores erfaringer fra hver vores vinkel.

Du kan møde os i afsnit 2, som havde premiere den 24. marts 2024. 

Jeg håber, du har lyst til at se med.