Sygdom og seksualitet

 

Sygdom og seksualitet er et af mine fokus områder. Jeg har specialiseret mig i seksuelle dysfunktioner i forbindelse med sygdom og/eller handicap.

 

Jeg har gang på gang set, hvordan en velfungerende seksualitet kan hjælpe dig til at mestre sygdommen. Dejlige, intime stunder kan nemlig skabe små oaser af lykke og velvære i en ellers svær hverdag. Desuden har orgasmer en direkte og positiv indflydelse på både dit humør og dit immunforsvar.

Et velfungerende sexliv er en af grundstenene i et godt parforhold, og den bør nydes på trods af handicap eller sygdom.

 

Jeg har endnu ikke mødt nogen, jeg ikke kunne hjælpe til et dejligt sexliv. Uanset graden af sygdom eller handicap.

 

Læs mere om mine specialer i sygdom og seksualitet herunder.

 

Eller besøg min blog for meget mere information.

grundforløb om sygdom og seksualitet modul 2

Rejsningsproblemer

Kan du ikke opnå en rejsning? Eller har du svært ved at holde én? Uanset hvad, så kan jeg hjælpe dig. Jeg er ekspert i erektile dysfunktioner, og erotiske hjælpemidler, der kan give dig rejsningen tilbage.

Smerter i underlivet

Hvis du lider af smerter i underlivet ved samleje, kan jeg hjælpe dig. Med tålmodighed, øvelser og hjælpemidler kan du få glæden ved samleje tilbage.

Sygdom

Hvis du har eller har haft en alvorlig sygdom og har svært ved at genfinde glæden ved din seksualitet, kan jeg hjælpe dig. Kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Handicap

Hvis du har et handicap og føler at det forhindrer dig i at have et dejligt sexliv, kan jeg hjælpe dig. Jeg kan inspirere dig til nye stillinger. Jeg kan rådgive dig om hjælpemidler. Og jeg hjælper dig med at (gen)finde kærligheden ved din krop.