Sygdom og seksualitet

Sygdom og seksualitet er et af mine fokus områder. Jeg har specialiseret mig i seksuelle dysfunktioner i forbindelse med sygdom og/eller handicap og jeg er ekspert i erotiske hjælpemidler, der kan hjælpe dig med at (gen)finde en velfungerende seksualitet.

Jeg har gang på gang set, hvordan en velfungerende seksualitet kan hjælpe dig til at mestre sygdommen. Dejlige, intime stunder kan nemlig skabe små oaser af lykke og velvære i en ellers svær hverdag. Desuden har orgasmer en direkte og positiv indflydelse på både dit humør og dit immunforsvar.

Et velfungerende sexliv er en af grundstenene i et godt parforhold, og den bør nydes på trods af handicap eller sygdom.

 

Jeg har endnu ikke mødt nogen, jeg ikke kunne hjælpe til et dejligt sexliv. Uanset graden af sygdom eller handicap.

Læs mere om mine specialer i sygdom og seksualitet herunder.

Eller besøg min blog for meget mere information.

grundforløb om sygdom og seksualitet modul 2

Rejsningsproblemer

Kan du ikke opnå en rejsning? Eller har du svært ved at holde én? Jeg er ekspert i erektile dysfunktioner og seksuelle hjælpemidler, der kan hjælpe dig med rejsningsproblemer.

Du kan læse mere om rejsningsproblemer og behandling heraf på min hjemmeside www.erektionspumpe.dk eller finde seksuelle hjælpemidler til rejsningsproblemer i min webshop www.ElseOshop.dk

Smerter i underlivet

Hvis du lider af smerter i underlivet ved samleje, kan jeg hjælpe dig. Med tålmodighed, øvelser og hjælpemidler kan du få glæden ved samleje tilbage.

Læs mere på min hjemmeside www.dilator.dk eller find seksuelle hjælpemidler i min webshop www.ElseOshop.dk

Sygdom

Hvis du har eller har haft en alvorlig sygdom og har svært ved at genfinde glæden ved din seksualitet, kan jeg hjælpe dig. Kontakt mig og hør mere om erotiske hjælpemidler, hvad du skal vælge og hvordan du bruger dem.

Handicap

Hvis du har et handicap og føler, at det forhindrer dig i at have et dejligt sexliv, kan jeg hjælpe dig. Jeg kan rådgive dig om erotiske hjælpemidler til lige netop dit behov, så du kan (gen)finde kærligheden ved din krop og din seksualitet.

Seksuelle hjælpemidler

Jeg er ekspert i seksuelle hjælpemidler og jeg ved, hvad der virker. Besøg min webshop www.ElseOshop.dk.