Vegansk glidecreme: vega-hvaffor-noget?

Vega-hvaffor-noget? Vegansk glidecreme til veganerfolket!

For noget tid siden fik jeg nyhedsbrev fra min yndlingsproducent, der forhandler glidecremen PJUR. De ville bare fortælle om deres nye glidecreme, en vegansk glidecreme. Og her løftede jeg øjenbryn… Vega-hvaffor-noget?

Men så kom jeg i tanke om min veninde, som er veganer helt ud til fingerspidserne. Hun havde altid nægtet at bruge glidecreme, selv om jeg flere gange havde talt varmt om det (jeg anbefaler jo, at man altid bruger glidecreme), fordi hun ikke kunne få vished for, om de var testet på dyr og nu også var helt uden animalske ingredienser. Rigtig mange produkter er nemlig testet på dyr og indeholder gelatine eller andre ting fra dyr. Så jeg tænkte, at hun måtte vide, hvad det var for noget, for her var jeg på usikker grund.

vegansk glidecreme

Så jeg spurgte hende… vega-hvaffor-noget?

Hvis du, ligesom jeg var, ikke er helt er klar over, hvad en veganer er, så kommer min venindes forklaring her:

En veganer er lidt ligesom en vegetar, men spiser slet ikke noget fra dyr. Overhovedet. Heller ikke ost. Og de undgår også så vidt muligt produkter, der indeholder animalske ingredienser, herunder også tøj og make-up, hvis det indeholder noget fra dyr eller er testet på dyr.

Antallet af mennesker, der lever vegansk, stiger hele tiden p.g.a. den øgede bevidsthed om dyrevelfærd og bæredygtighed. Også i Danmark bliver det mere og mere normalt at finde veganske madvarer og kosmetik, der ikke indeholder noget animalsk og heller ikke er testet på dyr.

Så blev vi så meget klogere.

Og nu har den veganske livsstil altså også fundet hele vejen ind i branchen for erotiske produkter og legetøj – heriblandt en vegansk glidecreme fra Pjur.

Jeg bestilte et par stykker hjem og var ikke et sekund i tvivl om, hvem der skulle teste den. Heldigvis var det lige op til jul, og jeg var sikker på, at den ville bringe glæde hos hende. Så jeg pakkede en vegansk glidecreme pænt ind og forærede den til hende i julegave.

Fri for skadelige stoffer

Udover at være vegansk, indeholder glidecremen fra Pjur heller ikke parfume, parabener, konserveringsmidler eller glycerin. Glidecremen er PH neutral og passer til alle hudtyper. Både indvendigt og udvendigt.

Og så er det en virkelig god glidecreme! Den er vandbaseret, holder længe og er specielt velegnet til de sarte slimhinder i skeden.

Jeg anbefaler i forvejen ofte glidecremer fra Pjur. Og med den nye Pjur med VEGAN glide er mærket bestemt ikke gået ned på kvalitet – tværtimod!

Med Pjur VEGAN glide får du en glidecreme i virkelig høj kvalitet, som du kan bruge med eller uden kondomer og erotisk legetøj.

Prøv den selv. Bestil dit helt eget eksemplar af den veganske glidercreme fra Pjur her og få mere intens nydelse i dit sexliv.

Og så skulle jeg hilse fra min veninde og sige, at hun er meget glad for glidecremen, som hun nu bruger med stor nydelse – og god samvittighed.

Rigtig god fornøjelse.