Vibratorer til mænd

Vibratorer til mænd

Vibratorer til mænd er efterhånden blevet et stort og udbredt marked. Mænd kan nemlig også finde meget stor velbehag ved at bruge en vibrator – både til ren nydelse, men også som erotisk hjælpemiddel. Der findes nemlig både vibratorer til mænd, der kan bruges til stimuli enten med eller uden rejsning og med eller uden en partner.

Der er dog stadig mænd, der aldrig har haft tanken, at en vibrator kan skabe nydelse, og for nogle kan det virke grænseoverskridende, da de måske føler, at det er kvindens domæne.

Men der findes efterhånden rigtig mange forskellige mandevibratorer, der specielt er designet til at skabe nydelse for manden.

Hvordan bruges vibratorer til mænd

Mænd kan bruge vibratorer til næsten lige så mange ting som kvinder.

Vibratorer til mænd kan f.eks. bruges til at stimulere:

En tommelfingerregel siger, at hvis du kan lide at blive rørt et sted, så kan du stimulere det sted med en vibrator.

hele området på penis

ved roden af skaftet

på selve skaftet

på penishovedet

på testiklerne

på mellemkødet

omkring anus

anal stimulering / prostata stimulering

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Forskellige typer af vibratorer til mænd

Der findes rigtig mange forskellige typer af vibratorer til mænd. Nogle efterligner en kvindes underliv i udseendet eller i følelsen. Nogle gør ikke. Nogle har mange farver, andre har ikke. Nogle er bløde, andre mere faste. Nogle har mange vibrationsprogrammer og styrker, andre er simple med få funktioner. Nogle kan bruges sammen med en partner, andre er kun til onani. Nogle skal bruges med rejsning, mens andre kan bruges uden rejsning. Hvilken type du skal vælge afhænger af dine præferencer.

 

Spørg dig selv:

Hvad skal jeg bruge den til?

Hvad kan jeg godt lide?

Hvad er min fantasi?

I nogle tilfælde kan der være særlige grunde til, at du har brug for en vibrator. Hvis du har nogle seksuelle dysfunktioner, skal du først og fremmest have fokus på dit behov inden du vælger din vibrator.

Vibratorer til mænd og seksuelle dysfunktioner 

Som sagt, så findes der et hav af vibratorer til mænd, der kan give stimulering og bruges til onani. Mange af disse vibratorer kan også bruges til mænd med seksuelle dysfunktioner for at afhjælpe en række problemer. Jeg er ekspert i erotiske hjælpemidler og sygdom & seksualitet og jeg ved, hvad der virker.

Nedsat følelse i penis

For mænd med nedsat følelse i penis eller problemer med at få udløsning/orgasme, kan det være en fordel at bruge en vibrator. Vibrationerne kan hjælpe med at give en kraftigere og anderledes stimuli, der gør det lettere at opnå orgasme. Nedsat følelse kan opstå som følge af nerveskader eller i forbindelse med sygdom eller operation.

Se mit udvalg af vibratorer her <— (shoppen åbner i en ny fane)

Lette rejsningsproblemer

Hvis du selv er i stand til at opnå en rejsning, men oplever, at den ikke er hård nok eller ikke holder længe nok til, at du kan gennemføre samleje eller onani, så kan stimuli med en mandevibrator være vejen frem til orgasme og udløsning.

Alternativt kan du prøve medicin eller en penispumpe, der kan hjælpe dig med at få skabt en rejsning, som du kan bruge til samleje.

Amputeret penis

Hvis du har fået amputeret hele eller dele af penis kan det være en udfordring at stimulere til orgasme eller udløsning. Men en vibrator vil langt hen ad vejen kunne hjælpe dig.

Tip: hvis du er penisamputeret, så kan du måske få stor glæde af en tissetragt. Den er genial til både mænd og kvinder og den giver dig muligheden for igen at kunne stå op at tisse.

Læs mere og køb den i min webshop her <–– (åbner i en ny fane)

Prostataproblemer

Problemer med prostata kan give rejsningsproblemer eller nedsat følelse i penis. Her kan en vibrator hjælpe dig med at opnå stimuli og orgasme. Du kan også med fordel stimulere prostata med en anal vibrator for en sundere prostata.

Se udvalget af anal vibratorer i min webshop her <— (åbner i ny fane)

Kørestolsbruger

Hvis du sidder i kørestol og har udfordringer med at gennemføre samleje til trods for, at rejsningen måske fungerer fint, så kan du bruge en vibrator til at stimulere dig selv med (eller du kan få din partner til det).

Se mit udvalg af vibratorer her <— (shoppen åbner i en ny fane)

Nedsat fysik eller energi

Hvis du har nedsat fysik eller ikke har energi til at gennemføre samleje for eksempel pga. alder, så kan en vibrator gøre arbejdet for dig.

Det samme gælder, hvis din partner har dårlig fysik, har smerter eller ikke har energi til samleje. Også her kan en vibrator hjælpe. I kan enten bruge den som supplement eller lade den være erstatningen. I også kan bruge vibratoren sammen som par.

Se mit udvalg af vibratorer her <— (shoppen åbner i en ny fane)

I min webshop finder du kun kvalitetsprodukter, som du kan være helt tryg ved at bruge.

Jeg er uddannet sygeplejerske og sexolog, jeg er specialist i sygdom & seksualitet og jeg er ekspert i erotiske hjælpemidler. Du kan læse mere om mig her. 

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvilken vibrator, du skal vælge.

 

Rigtig god fornøjelse

De bedste hilsner

Sexolog og sygeplejerske, Else O