Video med Else O

Mit mål med video med Else O, er at tage hul på store temaer, små problemer, hverdagsundringer og tabuer, som er svære at italesætte. Det kan være praktisk taget alt mellem himmel og jord, eller rettere alt som kan påvirke dit sexliv både positivt og negativt.

Der er ingen emner, der er for svære til, at jeg kan tage hul på dem. Det er det, jeg er her for. Og det håber jeg, at du vil være med til at underbygge, ved at følge min youtube kanal, ved at stille spørgsmål, og ved at sige til, hvis der er et tema, et dilemma, en hverdagssituation, et problem, osv. som du gerne vil have, at jeg fortæller mere om.

Rigtig god fornøjelse!

Youtube videoer med Else O

Besøg min Youtube kanal og se, om der ikke er den video, du leder efter. Hvis du ikke finder, hvad du søger, er du altid velkommen til at sende mig en mail med det emne, du gerne vil have, jeg tager op. Det foregår selvfølgelig altid anonymt, så du skal ikke være bange for at få dit navn nævnt.

Send din ide til elseo@elseo.dk

TV udsendelser

24/3 2024: TV2 Nord. Seniorsex (S1:E2) Se afsnit på TV2 Play eller på TV2 Nord her

DR3 dokumentar serien Sex på recept

I 2017 kunne du møde mig i en dokumentarserie på 6 afsnit på DR3, hvor et tv hold har fået lov til at følge med på Sexologisk Center i Aalborg. Det er et meget fint program, hvor man kommer helt med ind bagved, hvor tabuer brydes.

30/6 2011: TV2 Nord. Indslag: Boller på rastepladsen 

19/6 2011: TV2 Nord. Indslag: Fædre fanget i Børnefælden

27/5 2011: TV2 Nord. Indslag: Få en dildo til karneval

26/1 2010: DR1. Tid til hinanden