Video med Else O

Det har taget mig alt for lang tid at komme ordentligt igang med at lave videoer. Og jeg har forsøgt det over flere omgange. Men endelig er det lykkedes mig at komme godt igang med det. Og det håber jeg, at du vil få gavn af.

 

Mit mål med video med Else O, er at tage hul på store temaer, små problemer, hverdagsundringer og tabuer, som er svære at italesætte. Det kan være praktisk taget alt mellem himmel og jord, eller rettere alt som kan spille ind på og påvirke dit sexliv både positivt og negativt.

 

Der er ingen emner, der er for svære til, at jeg kan tage hul på dem. Det er det, jeg er her for. Og det håber jeg, at du vil være med til at underbygge, ved at følge min youtube kanal, ved at stille spørgsmål, og ved at sige til, hvis der er et tema, et dilemma, en hverdagssituation, et problem, osv. som du gerne vil have, at jeg fortæller mere om.

 

Så endelig sig til, hvis der er en video, som du synes jeg mangler at lave. Send en mail eller ring i min telefontid –> kontakt mig her <–. Jeg deler aldrig dine oplysninger eller dit navn med andre, så du kan være helt rolig.

 

Og ellers kan du her på siden får du et overblik over video med Else O. Jeg har blandt andet deltaget i tv-indslag og udsendelser og så har jeg min egen Youtube kanal, hvor jeg regelmæssigt lægger videoer ud.

 

Rigtig god fornøjelse!

Youtube

Jeg arbejder hele tiden på at lave nye og relevante videoer til dig, så du kan få videoguides, produktvideoer og informationsvideoer.

 

Besøg min Youtube kanal og se, om der ikke er den video, du leder efter. Hvis du ikke finder, hvad du søger, er du altid velkommen til at sende mig en mail med det emne, du gerne vil have, jeg tager op. Det foregår selvfølgelig altid anonymt, så du skal ikke være bange for at få dit navn nævnt.

 

Send din ide til elseo@elseo.dk

Gigtforeningen

Når gigten påvirker sexlivet

februar 2022: Live udsendelse på Facebook: Hvordan tager du hul på snakken med din partner eller læge?

 

Se videoen på Gigtforeningens hjemmeside her <–

gigt og seksualitet

Gigtforeningen

Sex og gigt – sådan giver du plads til lysten

September 2021: Serie af videoer til gigtramte: Tal om dit sexliv, Bryd den onde cirkel når gigten rammer seksualiteten, prioriter intimiteten, Hvad gør du, hvis sexlivet er gået i stå, Sæt fokus på det, der fungerer i dit sexliv, seksuelle hjælpemidler.

Videoerne er udgivet på gigtforeningens hjemmeside: Se dem her

Ulykkespatient foreningen

Alvorlig ulykke og seksuelle hjælpemidler

September 2020: Video præsentation af Sexolog og sygeplejerske, Else O. Seksuelle hjælpemidler til mænd og kvinder, der er ramt af alvorlig ulykke.

 

Videoerne er udgivet af Ulykkespatientforeningen og er delt på deres hjemmeside samt på deres youtubekanal.

Hjernesagen

HjerneWebinar om kærlighed og seksualitet

24/2 2020: Webinar om kærlighed og intimitet, når den ene i parforholdet er ramt af hjerneskade.

 

Webinaret er afholdt af Hjernesagen for deres medlemmer og delt på hjernesagens youtubekanal 

TV udsendelser

DR3 dokumentar serien Sex på recept

I 2017 kunne du møde mig i en dokumentarserie på 6 afsnit på DR3, hvor et tv hold har fået lov til at følge med på Sexologisk Center i Aalborg. Det er et meget fint program, hvor man kommer helt med ind bagved, hvor tabuer brydes.

 

30/6 2011: TV2 Nord. Indslag: Boller på rastepladsen 

19/6 2011: TV2 Nord. Indslag: Fædre fanget i Børnefælden

27/5 2011: TV2 Nord. Indslag: Få en dildo til karneval

26/1 2010: DR1. Tid til hinanden